Op 1 februari 2009 is de wet Verkoop op Afstand in werking getreden. Deze wet is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt en een betere bescherming van u als consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. Epsilon Hosting besteed veel tijd en aandacht aan onze aangeboden producten en willen daarom duidelijk zijn over het herroepingsrecht:

Wanneer u als consument een overeenkomst sluit op epsilonhosting.nl, kunnen wij u een 30 dagen “Niet goed? Geld terug!” garantie aanbieden, omdat we zeker zijn van wat we aanbieden.

Middels het herroepingsrecht kunt u de overeenkomt met een opzegtermijn van 14 dagen na ingangsdatum overeenkomst, zonder opgave van reden en kosteloos annuleren. De overeenkomst kunt u annuleren door – vanaf het e-mailadres waarmee u hebt aangemeld – een verzoek tot herroeping te sturen naar: info@epsilonhosting.nl
Wij zullen uw e-mail dan persoonlijk behandelen en indien nodig hierover met u in contact treden.

Het herroepingsrecht is van toepassing op alle (standaard) hosting pakketten van Epsilon Hosting. Een domeinnaam, SSL certificaat en maatwerk oplossingen (zoals een cloudserver of dedicated server) vallen echter niet onder de Wet “Koop op Afstand” en kennen dus ook geen herroepingsrecht. Iedere domeinnaam dient bijvoorbeeld op opgeheven te worden volgens de daartoe behorende procedure. Een SSL certificaat heeft een eigen vervaldatum en wordt niet automatisch verlengd.

U ontvangt op werkdagen binnen 48 uur een bevestiging van de opzegging, waarnaar alle instellingen, configuratie en (geuploadde) data en e-mails direct zullen worden verwijderd.

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht overigens niet van toepassing.